Home

Welkom bij de kofferbakverkopen in Apeldoorn

VANAF 1 MEI IS DE SITE WEER UP-TO-DATE EN VANAF 1 JUNI ZIJN ER WEER GRONDPLAATSEN TE RESERVEREN!KOFFERBAKVERKOPEN OOK IN 2019 LANGS APELDOORNS-KANAAL!
 
Het bestuur van de stichting WHOE (Werkgroep Hulptransporten Oost Europa) heeft in zeer goed overleg met de gemeente Apeldoorn en gesteund door een petitie uit de "Drevenbuurt" (met 1178 handtekeningen) en nog eens 1497 handtekeningen van bezoekers, besloten om de Kofferbakverkopen 2019 weer 9 x te houden langs het Apeldoorns Kanaal.
 
Volgens de gemeente zijn er afgelopen zomer geen bijzondere klachten binnen gekomen waar de organisatie direct extra maatregelen voor zouden moeten nemen. 
De extra maatregelen die afgelopen zomer zijn genomen (geen dun glas verkoop), zijn voor de "klagers" en de gemeente naar tevredenheid uitgevoerd!
 
"We waren zeer verbaast over de vele steunbetuigingen uit de buurt en van de duizenden bezoekers, die ons soms huilend vroegen waarom we daar weg zouden gaan" zegt de woordvoerder van de WHOE.
"Nu we geen extra maatregelen meer hoeven te nemen voor 2019 kunnen we het draaiboek van 2018 gewoon weer gaan uitvoeren".
 
Het netto-bedrag van de verhuurde plekken heeft de stichting nodig om de 10 - 12 combinatie vrachtwagens met goede tweedehands goederen te laten rijden naar Oost-Europa, om daar die goederen een tweede leven te geven bij zeer arme mensen en instellingen die ze enorm goed kunnen gebruiken!
 
Het zoeken naar een alternatieve locatie voor 2020 gaat door en het overleg met de gemeente zal in januari weer worden opgepakt. De weg langs het Kanaal zal sowieso binnen enkele jaren een andere invulling krijgen en zal de kofferbakverkoop daar toch weg moeten!
 
Op www.whoe.nl vind u alles over de stichting.
Op www.kofferbakverkopen.nl alles over de kofferbakverkopen.

Winkelwagen

 x 
Cart empty

Reserveer kaarten


Voor de kofferbakverkoop

Menu

Verkoopdagen 2019

6 - 13 - 20 - 27 juli

3 - 10 - 17 - 24 - 31 augustus
 
De verkoop is van 9.30 uur tot en met 15.00 uur.

 

Waar

De verkoop vindt plaats op de niet meer in gebruik zijnde straat:

KANAAL-ZUID aan de OOSTZIJDE tussen

DE LAAN VAN KUIPERSHOF en de MATENPOORT.

Website gehost en ontworpen door Euro-Host.